Over ons

Vervoernaarvliegveld.nl verzorgt uitsluitend privévervoer. Uw rit wordt dus niet gecombineerd met de ritten van andere reizigers. Als we zeggen van voordeur tot vliegveld, bedoelen we ook van voordeur direct tot vliegveld. Het begin- of eindpunt moet een adres of vliegveld in Nederland zijn. Het Meetingpoint is het punt op de luchthaven waar de chauffeur u ophaalt of weer afzet.

Vervoer naar het vliegveld

Vervoernaarvliegveld.nl zorgt ervoor dat er een chauffeur op het afgesproken tijdstip bij u aan de voordeur staat. Vervoernaarvliegveld.nl adviseert u om ongeveer een kwartier van tevoren klaar te staan, omdat de chauffeur afhankelijk van de verkeersdrukte ook eerder kan arriveren.

Vervoer vanaf het vliegveld

U hoeft niet door te geven of uw vlucht vertraging heeft opgelopen. Vervoernaarvliegveld.nl houdt de aankomsttijd zelf bij. Na landing wacht de chauffeur u op bij het meetingpoint van de luchthaven. U herkent de chauffeur aan het bordje waar uw naam op staat.

Overige informatie

Annulering van uw vervoer naar vliegveld
Aan het annuleren van een gereserveerde rit zijn kosten verbonden. Zie de algemene voorwaarden voor meer informatie. Annuleren kan per telefoon: + 31 (0) 478 64 26 66.

Wat te doen bij onvoorziene problemen
Bel altijd de centrale (+ 31 (0) 478 64 26 66) indien er zich een probleem voordoet, bijvoorbeeld het zoekraken van uw bagage op de bagageband.

Aansprakelijkheid
Vervoernaarvliegveld.nl is niet aansprakelijk door vertragingen opgelopen door file, pech onderweg of weersomstandigheden waardoor u uw vlucht mist.

Btw voor bedrijven
De kosten voor de uitvoering van de rit van Vervoernaarvliegveld.nl vallen in het lage belastingtarief, met uitzondering van enkele toeslagen zoals de reserveringskosten. Het boeking overzicht en de e-mail met de bevestiging bevatten een specificatie van de BTW.

Chauffeurs
Alle chauffeurs die voor Vervoernaarvliegveld.nl rijden zijn gecertificeerd en handelen te allen tijde volgens de algemene voorwaarden van het KNV.

  

Voertuigen
Alle voertuigen ingezet voor het vervoernaarvliegveld.nl, zijn comfortabele personenauto’s of bussen met voldoende ruimte voor max. 8 personen en bagage.

Kinderzitjes
Kinderzitjes zijn in Nederlandse taxi’s niet verplicht en daarom heeft Vervoernaarvliegveld.nl deze niet standaard bij. Geef tijdens uw reservering door als wij een kinderzitje of kinderzitverhoging mee moeten nemen indien dit gewenst is.

Navigatie
Om een spoedige reis te waarborgen heeft Vervoernaarvliegveld.nl in alle personenatuo's en taxibusjes vanzelfsprekend standaard navigatie zitten.

Munckhof
Vervoernaarvliegveld.nl is een onderdeel van Munckhof Groep. Munckhof biedt diensten op gebied van personenvervoer en zakelijk reizen.

Keurmerk
Munckhof heeft een TX Keurmerk, ISO 9001-2008, ISO 14001-2004 (milieu) en ISO 26000 (MVO). TX keurmerk is een initiatief van de brancheorganisatie voor taxivervoer, KNV Taxi. www.KNV.nl en www.tx-keur.nl.