Taxi naar Eindhoven Airport

Een taxi naar Eindhoven Airport boekt u eenvoudig via onze online tool. Indien u binnenkort van of naar Eindhoven Airport vliegt, is het handig om tijdig een taxi te boeken. Via onze online tool berekent u binnen enkele klikken de kosten van de rit en kunt u direct de taxi boeken.

Het zakelijke taxivervoer naar en vanaf Eindhoven Airport verzorgen wij middels een zakelijke (luxe) taxi, of een taxibus. Dit is afhankelijk van uw reisgezelschap en wensen in relatie tot bagage. Het is slim om tijdig een taxirit te boeken voor uw zakenreis, stedentrip of vakantie zodat u zeker bent van vervoer naar Eindhoven Airport. Onze professionele chauffeurs halen u op bij het door u doorgegeven adres. Dit kan ook op hotelnaam of treinstation als vertrekadres of afzetlocatie. Daarnaast kunt u in onze tool informatie met betrekking tot uw bagage doorgeven en eventuele speciale wensen.

Kosten taxirit vliegveld eindhoven

Kosten taxi Eindhoven Airport

De kosten van een taxirit, via zakelijke taxi of taxibus, naar Eindhoven Airport zijn sterk afhankelijk van uw afhaallocatie. Op voorhanden kunnen wij daarom geen prijsindicatie geven, maar verwijzen wij u graag door naar onze booking tool. In deze tool krijgt u, na het invullen van uw gegevens, een totaalprijs te zien. Hierdoor staat u niet voor onverwachte kosten op de dag van van uw vlucht. Tevens kunt u hier in enkele klikken direct uw taxi boeken, waarna u een bevestiging ontvangt per e-mail.

taxidienst eindhoven airport

Onze taxidienst

Via onze taxi booking tool boekt u een zakelijke taxi binnen enkele minuten. Tevens kunt u scherpe tarieven en uitstekende service verwachten. Voor extra informatie over onze taxidienst volgt u de volgende link.

Bij een taxirit naar Eindhoven Airport staat de chauffeur op het door u ingevulde tijdstip op de afhaallocatie. Bij een taxirit vanaf Eindhoven Airport neemt de chauffeur ter herkenning een bordje mee met uw naam.

Taxibus naar Eindhoven Airport

Vervoernaarvliegveld, heeft als partner van Munckhof, een groot scala aan voertuigen ter beschikking. Naast onze reguliere luxe taxi's, bieden wij ook taxibussen of een touringcar aan voor een grotere reisgezelschappen. Hiermee voorkomt u met het gebruik van een taxi dat u uw auto('s) op de dure parkeerplekken moet laten staan tijdens uw tijd in het buitenland.

Over eindhoven airport

Over Eindhoven Airport

Op Eindhoven Airport vliegt u naar meer dan 80 bestemmingen met de volgende maatschappijen: Transavia, Ryanair en Wizz Air. In 2018 heeft Eindhoven Airport 38.642 vliegbewegingen gemaakt, in 2020 wordt verwacht dat dit getal stijgt naar 43.000 reisbewegingen.